Wouter is een enthousiaste professional met een passie voor eten én drinken. Kookgek en wijnfanaat. Wouter benadert het product op een toegankelijke manier, en laat je vooral genieten zonder poespas. Wouter is opgegroeid in het horecabedrijf van zijn ouders, en weet daarom als geen ander hoe het is om (horeca) ondernemer te zijn. Na omzwervingen in verschillende takken van de horeca heeft Wouter ervaring opgedaan in de drankendetailhandel (Gall & Gall) en wijnimport (Oud Reuchlin en Boelen). Daarnaast is Wouter “Vinoloog van de Wijnacademie”. Wouter weet precies wat er speelt in wijnwereld en kan zowel de particulier als de zakelijke klant perfect adviseren.
Ilja Gort
Wijnmaker
Een onwijs enthousiaste man die zijn droom achterna joeg, en zijn eigen wijnbedrijf kocht in Bordeaux. Ik waardeer hem om zijn “down to earth” mentaliteit. Wijn moet gewoon lekker zijn! Veel Nederlanders kennen hem van de bekende supermarktwijn, maar vergis je niet; Ilja maakt samen met zijn zoon Klaas naast commerciële knallers, ook écht mooie Bordeaux..
Michel Rolland
Flying winemaker
Mijn eerste ervaring met kwaliteitswijn uit de “nieuwe wereld”, in dit geval Clos de los Siete uit Argentinië. Heel vol, rijk, zacht, fluwelig… een smaak die nog heel lang bleef hangen… Toen ik dit dronk, tijdens het kerstdiner, was ik verkocht; ik wil méér wijn proeven! Michel Rolland is betrokken bij meerdere wijnhuizen, en zijn stijl is heel herkenbaar; smaakvolle, zachte en rijke wijnen die toegankelijk én boeiend zijn!
Johan & Jannette Suur
Mijn ouders
Mijn vader heeft mij vooral geïnspireerd in zijn liefde voor eten en drinken; kortom genieten van de “geneugten des levens”. Hij was op en top Bourgondiër, en de dag was ook vaak niet compleet zonder een lekker glas en hapje op tafel.Mijn moeder inspireert mij in haar doorzettingsvermogen, en vooral overal het positieve van inzien. Daarnaast kan ze geweldig lekker koken, en heeft ze mij deze kunst al op jonge leeftijd bijgebracht!