From Our Blog

Wijn geschenken voor ondernemers: WIJN?PRESENT!

Wijn?……. Present!

De feestdagen komen er zo langzamerhand weer aan, dus hoog nodig tijd om eens na te denken over relatiegeschenken! Voor ondernemers heeft Wouter met zorg een aantal geschenken / kerstpakketten samengesteld, waarmee je jouw netwerk van medewerkers, klanten en overige relaties een blijk van waardering kan geven aan het einde van het jaar.

Wouter ziet het als een uitdaging om dit geschenk net even wat persoonlijker te maken. Zo heb jij als ondernemer de mogelijkheid om een persoonlijk filmpje op te nemen (dit regel je zelf, eventueel met instructie van Wouter), met je persoonlijke groet, kerstwens of bedankje. Wouter voegt deze persoonlijk noot toe aan de playlist van korte proefvideo’s behorende bij de wijnen. Op deze manier voeg je een beleving én persoonlijke touch toe aan je geschenk.

Daarnaast heeft Wouter voor de échte liefhebbers ook een dinerpakket samengesteld! Een heerlijk pakket met 6 flessen wijn, waarmee jij de ontvanger laat genieten van een bruisend aperitief, een fijne witte wijn, een volle rode wijn én een dessertwijn. Genoeg voor 6 personen! Wouter doet er een aantal passende recepten bij, zodat de ontvanger er écht een feestje van kan maken!

Wouter bied jou als ondernemer de keuze om te gaan voor het all-in pakket. Dit houdt in dat het enige wat jij hoeft te doen is:

– je (kerst) kaarten, visitekaartjes, e.d. afleveren bij Wouter

– je lijst met afleveradressen mailen naar Wouter

– eventueel je persoonlijke videobericht mailen naar Wouter

Wouter zal dit bundelen, en zorgdragen dat het volledige pakket wordt afgeleverd op je door jou gekozen datum!

Daarnaast voegt Wouter een persoonlijke touch toe, door in Zwolle, en binnen een straal van 15 km van Zwolle, de pakketten persoonlijk af te leveren bij de door u gekozen afleveradressen. Op deze manier houden we het in eigen hand, en weet je zeker dat jouw pakket op de juiste, spontane manier wordt afgeleverd.

Dus houd jij van een persoonlijke touch, en wil je graag een lekker wijnpakket geven aan de mensen binnen jouw netwerk? Check dan voor jouw favoriete relatiegeschenk de onderstaande pdf!

Voor vragen en/of bestellingen, bel Wouter op 06-11957951 of mail naar info@wouterbijdewijn.nl

0 reacties

Geef een reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.